Nyheter 

Larsson tog brons på Wushu VM

Robin-Larsson-Wushu-VM-2015

Det blev ett bronsmedalj på Wushu VM för Robin Larsson från Nova MMA. Han besegrade Sydafrika i kvartsfinalen men mötte i semifinalen Irans fighter som i slutet var den som tog guldet.

Själv är Larsson inte nöjd.
– Jag är glad men inte nöjd. Jag förvaltade inte alla chanser jag fick och det finns mycket jag vet att jag kan göra bättre.

Det bästa med bronset säger Robin är att han i och med tredjeplatsen blir inbjuden till Sanda World Cup 2016. Där möts det fyra bästa i världen, baserat på senaste VM-resultaten, och således får Larsson återigen packa resväskan och åka till Indonesien eftersom Sanda World Cup 2016 kommer gå där.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.